Coșul meu

0 produse

Confidenţialitate

PRIN ACCESAREA SI UTILIZAREA ACESTUI SITE VA DATI ACORDUL EXPLICIT CU URMATOARELE REGULI DE CONFIDENTIALITATE:

Smartgoods este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Smartgoods fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site. Smartgoods nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de Smartgoods. Smartgoods nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.

Smartgoods colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul plaseaza un „cookie” pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare. Colectarea datelor se face prin:

  • Formularul de inregistrare utilizator. Datele sint folosite in vederea trimiterii de informatii precum si trimiterii de oferte atractive din partea Smartgoods (in functie de preferintele setate de utilizator) .
  • Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre Smartgoods

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de Smartgoods pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice sc phone & people srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre. Smartgoods nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul Smartgoods. Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica Smartgoods de confidentialitate. Faptul ca site-ul Smartgoods contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca Smartgoods sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la Smartgoods numai in urma completarii formularului de inregistrare si a alegerii respectivelor liste. Smartgoods isi rezerva dreptul de a nu mai trimite email-uri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonati la listele de discutii.

Site-ul Smartgoods este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. Smartgoods depune diligenta necesara si posibila pentru a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Smartgoods. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Smartgoods.

Colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul Smartgoods.ro:

Folosim datele cu caracter personal colectate pe Site-ul Smartgoods.ro in urmatoarele scopuri:

  • facturarii produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;
  • livrarii acestora;
  • efectuarii platii online;
  • asigurarii securitatii tranzactiei eCommerce/platii online prin aplicarea de filtre antifrauda.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate. Prin continuarea tranzactiei eCommerce prin intermediul Site-ului Smartgoods.ro va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre sc phone & people srl, in calitatea acestuia de operator conform deciziei nr 200/2015  privind stabilirea cazurilor de prelucrare pentru care nu este necesara notificarea, precum si pentru modificarea si abrogarea unor decizii, publicata in Monitorul Oficial nr. 969/28.12.2015. Phone & People srl nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu divulga datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata daca trimite o solicitare la info@smartgoods.ro. Phone & People SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
Smartgoods isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.

Informare despre utilizarea cookie-urilor pentru remarketing:
În paginile acestui website, prin intermediul unei etichete pentru remarketing (remarketing tag), create de Google AdWords, sunt colectate cookie-uri (identifică în mod unic un browser web, NU identifică o persoană) în vederea afișării unor anunțuri în Google Search și în website-urile rețelei Google Display. Când utilizatorii vizitează o pagină a acestui website (care conține remarketing tag), cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O listă pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing. Google AdWords folosește cookie-urile pentru a afișa anunțuri sponsorizate în website-urile rețelei Google Display și în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile acestui website. În cazul în care nu ești de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferințelor anunțurilor.

Cele mai Vândute